УСЛУГИ

ДЖЕТ МЕДИЯ е специализирана в подпомагането на фирмите да рекламират своя бизнес онлайн. Ние можем да ви предложим индивидуален подход, съобразен изцяло с вашия бизнес, за да гарантираме, че вашата компания ще успее да се позиционира отлично в интернет пространството. Всяка дългосрочна онлайн стратегия включва поне един от тези 4 елемента:

Facebook реклама

Джет Медия е агенция за създаване на онлайн имидж във Facebook, специализира в управлението на реклами и бизнес профили. Чрез нас ще достигнете до повече клиенти, изтегляния на приложения и продажби. С повече от 2 милиарда потребители по целия свят Facebook създава уникална възможност за всеки бизнес да достигне до целевата си аудитория с невероятна точност дори с малък бюджет за реклама. Създаваме профил на вашия перфектен клиент, до който искате да достигнете чрез фейсбук. Постигаме резултати, като показваме най-подходящите рекламни формати на вашата „перфектна аудитория“ във времето, в което би била най-склонна да конвертира.

Instagram реклама

Търсите да достигнете над 600 милиона целеви потребители на най-популярната визуална социална мрежа в света Инстаграм? Рекламна агенция Джет Медия може да бъде вашето решение за насочване на бизнес целите ви към правилните клиенти. Независимо дали целта ви е да рекламирате нов продукт, да увеличите изтеглянията на приложението си, да генерирате повече трафик или рекламирате събитието си, рекламите в Instagram са доказали, че достигат до високо визуална и ангажираща аудитория. С помощта на нашата агенция може да навлезете в пазарната ниша, която ще хареса вашия продукт или услуга.

Google реклама

AdWords или Google ads е платформа за онлайн реклама на Google. Чрез Google ads можете да позиционирате Вашият сайт, както в резултатите от търсенето, така и в Google display network и да покриете близо 98% от всички сайтове по света.

При рекламата на ключови думи в търсачка заедно с вашия екип ще подберем ключови думи, които са максимално подходящи за предлаганите от Вас продукти и услуги. След което ще създадем Вашия профил и информация в Google ads. Това включва рекламни карета от няколко реда, контакти и допълнително информация, която ще представи най-точно.

Когато потенциален клиент търси в Google по ключова дума, рекламите се визуализират над резултатите, вдясно от тях, или под органичните резултати в карe „Реклами“. Този рекламен формат е достъпен и достига само до потребители, които се интересуват от това, което предлагате, т.нар. Performance реклама, и е една от причините за високата възвръщаемост на инвестицията ROI.

Е-mail маркетинг

Все повече компании предпочитат тази директна форма на маркетинга, като изпращат рекламни послания на своята аудитория по електронната им поща. E-mail маркетингът се наложи като неизменна част от всяка онлайн бизнес стратегия. Още един добър начин да изградите доверие с вече съществуващите ви клиенти, като не им позволявате да ви загубят из интернет пространството от онлайн магазини и оферти.

Но знаете ли как може да използвате вашата аудитория, за да увеличите продажбите си? Предлагате ли им достатъчно често и по атрактивен начин вашите ексклузивни предложения? Ние можем да ви помогнем в изграждането на атрактивни e-mail кампании.

Изпратете ни запитване.

Продуктова фотография

Близо 70% от успеха на вашата реклама зависи от криейтива или визията ви в интернет. Ако вашите снимки са безинтересни или недостатъчно добри, не инвестирайте в реклама. Инвестирайте в качествено и интересно представяне на вашите продукти. Ние можем да заснемем и обработим вашите продукти, така че те да бъдат атрактивни за социалните мрежи или продуктовия ви каталог. Бъдете различни в мисленето си и визията си, покажете най-добрата страна на вашия бизнес в снимки или видео. Свържете се с нас, за да ви предложим идеен проект, стори борд, декорация и аранжировка и заснемане на снимки или видео.

Мненията на нашите клиенти:

"Рекламирането на съвсем нов бран и напълно непознат продукт за България е предизвикателство и изисква стратегически решения. Радваме се, че развитието на Rulomatik е приоритет за Джет Медия."

Rulomatik - П. Славчев - управител

Бързо развихме новооткрито студио само с добро представяне в социалните мрежи и разумен бюджет за реклама.

Пицарии Верди - управител

"Изключително професионално отношение и индивидуален подход към клиента!"

www.modarplovdiv.com

В.Г. - управител

"Инвестицията във Фейсбук маркетинг за нашия бизнес се оказа доста печеливша. Радваме се, че от първия ни опит попаднахме на изключителни професионалисти и с времето изградихме трайно сътрудничество."

https://priasnapasta.bg/

Р. Йорданова - управител